Kompanen | Nieuws

Aapies blij

Gewoon weer met beide benen op de grond

Vrijdag 11 januari nodigde Kompanen Rotterdam, zeldzaam zieke kinderen uit voor een onvergetelijke avond. De Kompanen leveren graag een mooie bijdrage aan het plezier van zieke kinderen! Een goede start van het nieuwe jaar; na alle feestdagen met familie en vrienden, gewoon weer met beide benen op de grond, omdat het ook anders kan zijn.

Remco Lange – 1 februari 2019

Vrijdagavond. Kompanen onder elkaar. Samen met 20 kids van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds en hun ouders. Warme choco. Klein ritje. Blijdorp. Aapies blij. Een wandeling met lampions naar het verblijf van de dikhuiden. Even gedag zeggen bij en een verhaal over de olifanten. Daarna op het winterplein lekker snavelen en marshmallows roosteren. Gewoon top. Apfelstrudel als toetje, gesproken gedicht als hart onder de riem voor de reis naar huis. Een warm bad aan reacties van ouders en kinderen. Supertrots dat we dit hebben gedaan. Je werd gemist.

Roy van Baarsen maakte deze onwijs mooie registratie, kippenvel tot op het bot. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen!

“Dus geef je naaste een knuffel, ‘t mag.”

[ssba-buttons]

Kompanen Rotterdam

De geschiedenis van Kompaan komt uit het latijnse woord companio. Com betekend samen en panio betekend brood. Iemand met wie je samen brood deelt.

Volg ons