Kompanen | Nieuws

Introduceer jezelf

Kris Wynia – Akomp

Ik ben Kris Wynia en woon in hartje Rotterdam. Samen met Remco Lange hebben we Kompanen Rotterdam leven in geblazen. Naast Kompanen heb ik het advies bureau Akomp dat gespecialiseerd is in het begeleiden van organisaties bij strategische veranderingen. Dat kan zijn het ontwikkelen en implementeren van verschillende managementsystemen tot het verbeteren van de arbeidsveiligheid bij  jou op de werkvloer. Juist het contact met verschillende mensen en organisaties geeft mij energie en motiveert mij om nieuwe dingen te ontwikkelen. Hier past Kompanen Rotterdam perfect in!

Remco Lange – 10 januari 2019

Waarom is Kompanen Rotterdam een omgeving waar jij bij wilt horen?

Ik kom regelmatig op verschillende netwerkbijeenkomsten. Niet omdat ik het heel leuk vind maar omdat het erbij hoort. Je wilt als ondernemer jezelf kenbaar maken en je bestaande contacten onderhouden. Wat ik mis bij de meeste netwerkclubs is de echtheid. De echtheid van de mensen. Wees jezelf en geniet van de sociale omgeving waarin je staat. Samen met Remco ben ik overtuigd dat Kompanen Rotterdam een omgeving is waar je lol kunt hebben. Waar het praten over werk niet de rode draad is maar waar de gezelligheid en het vertrouwen voorop staat.

Waarom voel jij je Kompaan?

Samen sta je sterker! Je ervaart allemaal weleens een situatie waarbij je opzoek bent naar een klankboord. Een omgeving waar je een lastige vraag kunt stellen en waarbij je weet dat een Kompaan je (in vertrouwen) antwoord zal geven. Ik ben overtuigd dat het delen van kennis en ervaring steeds belangrijker wordt. Dit heb ik zelf als “jonge” ondernemer ook ervaren. Mijn hoofd zat vol ideeën alleen wist simpelweg niet of dit haalbaar was. Door er met iemand met ervaring over te praten werd het idee realistisch en blijft het niet in je hoofd spoken. Ik voel me Kompaan omdat ook ik graag mijn ervaringen wilt delen maar ook zeker om van anderen te leren.

Wat geef jij voor tip aan de nieuwe generatie ondernemers?

Oké dit wordt een cliché-tje: Ik specificeer me niet allen op nieuwe generatie ondernemers maar eigenlijk alle generaties die ambitieus zijn en die bepaalde doelen voor zichzelf hebben gesteld.

De weg naar het behalen van je doelstellingen gaat niet vanzelf. Ik associeer dit altijd met het zitten in een wachtkamer. Je kan daar blijven zitten en dromen over die dingen die je wilt bereiken of naar buiten stappen en er vol voor gaan! Laat je niet uit het veld slaan door tegenslagen of wat andere mensen ervan vinden. Go for it!

Wil je nog iets anders kwijt…..?

Ik wil nog even kwijt dat ik trots ben op wat we met Kompanen tot nu toe hebben gedaan. De energie en lol die we hebben is geweldig. Daarnaast moet even gezegd worden dat Remco Lange de meest creatieve vormgevert die ik tegen het lijf ben gelopen een geweldige Kompaan is. Hij is voor mij de persoon geweest om te zorgen dat ideeën en doelstellingen werkelijkheid zijn geworden.

[ssba-buttons]

Kompanen Rotterdam

De geschiedenis van Kompaan komt uit het latijnse woord companio. Com betekend samen en panio betekend brood. Iemand met wie je samen brood deelt.

Volg ons