Kompanen | Nieuws

INTRODUCEER JEZELF

Marco Mes – De Zakelijke Website

Ik ben Marco Mes. Getrouw met Wendy en vader van Dylan. Wij hebben een hond en twee katten en wonen in Capelle aan den IJssel. Al ruim 6 jaar ben ik ondernemer in de webbouwbranche. Mijn bedrijf: De Zakelijke Website, bouwt, optimaliseert en support websites. Onze slogan is: Websites die klanten binnenhalen.

Remco Lange – 10 januari 2019

Waarom is Kompanen Rotterdam een omgeving waar jij bij wilt horen?

Het hebben van een ondernemersclub iets wat meerwaarde geeft aan je bedrijf. Ongedwongen en met vooral het oog op kameraadschap is iets wat ik nog niet eerder gedaan heb. Dat spreekt mij aan.

Waarom voel jij je Kompaan?

Omdat ik nog maar 1 x mee geweest ben naar een evenement en nu al het gevoel hebt dat we een leuke club (aan het worden) zijn.

Wat geef jij voor tip aan de nieuwe generatie ondernemers?

Begin gewoon. Geen gezeur. Niet te lang nadenken. Niet eerst 3 maanden doen over een goed businessplan, maar direct gaan netwerken en beginnen. Tenzij je dit businessplan nodig hebt om een lening te krijgen natuurlijk. Maar hoe langer je over je potentiele business nadenk, des te meer negatieve gedachtes je gaat ontwikkelen. Terwijl in de praktijk blijkt dat als je deze negatieve gedachtes (obstakels) tegenkomt je iets verzint waardoor je je er overheen kunt zetten.

Wil je nog iets anders kwijt…..? 

Nee. Ik hoop dat Kompanen Rotterdam zo succesvol blijft (of nog succesvoller wordt) als dat het nu is!

[ssba-buttons]

Kompanen Rotterdam

De geschiedenis van Kompaan komt uit het latijnse woord companio. Com betekend samen en panio betekend brood. Iemand met wie je samen brood deelt.

Volg ons