Kompanen | Nieuws

INTRODUCEER JEZELF

Roy van Baarsen – Van Baarsen Videography

Ik ben Roy van Baarsen en woon als een van de weinige kompanen niet in de directe regio van Rotterdam, maar ik kom er vaak. Ik heb mijn vriendin in Rotterdam leren kennen en mijn oma kwam wel uit Rotterdam, misschien zit er dan toch een beetje Rotterdam in mijn bloed.

Remco Lange – 24 april 2019

Energie krijg ik van bedrijven en ondenemers helpen met het vertellen van hun verhaal omdat ik er in geloof dat als een ondernemer zijn verhaal goed verteld er echt een verbinding ontstaat. Met mijn marketing achtergrond en passie voor film help ik bedrijven om hun verhaal relevant, inspirerend en verbindend te vertellen met video! Dat doe ik door eerst goed te luisteren en daarna creatief mee te denken. Zo ontmoet ik veel bijzondere mensen, kom ik op de mooiste plekken op de wereld en maak ik videos van waar ondernemers  trots op zijn. Voor grote merken en bedrijven tot kleine ondernemers en van spontane verslaglegging tot een complete content strategie. Het is een eer om dat ook voor de Kompanen te doen.

Waarom is Kompanen Rotterdam een omgeving waar jij bij wilt horen?

Bij veel netwerk clubs kijken mensen op je naam kaartje: ze lopen door of koppelen een gesprek aan dat meteen business gerelateerd is. Je bent daar wat je doet en dat is nogal oppervlakkig. Daarom willen sommige mensen scoren, verkopen of vooral zelf vertellen wat ze zo goed doen. Van z’n business event kom ik vermoeid en ongeinspireerd terug en krijg ik allemaal linkedin connecties waar je niks mee hebt.

Als je met Kompanen samen bent, maak je wat mee, waardoor je iets hebt om over te praten, een beleving, wat eten en drinken, je luistert naar elkaar, over wie je bent en soms wat je doet of waar je mee bezig bent. We leren elkaar eerst kennen voordat het over business gaat en we iets van elkaar willen. We denken vooral met elkaar mee en delen inplaats van dat we alleen maar nemen. Kompanen kennen elkaar omdat er altijd iemand is die je introduceert en staan we zo voor elkaar garant.  Kompanen staan voor elkaar klaar en doen meer voor elkaar, je hebt gewoon een streepje voor.  Dat is de sfeer die er hangt. Van een Kompanen event kom ik geinspireerd, bewogen en energiek terug, met kippenvel of een verhoogde hartslag.

Waarom voel jij je Kompaan?

Echt creatief zijn kan alleen als je je goed voelt: Ik geloof er in dat de echte mens het verschil maakt in business en in menselijke relaties, daarom is Kompanen een mensen club en voor mij geen netwerk club. Ik hecht zelf veel waarde aan een echte persoonlijke band met mensen met wie ik werk, zo gun je elkaar meer, kan je meer samen doen en ontstaan er mooiere creatievere dingen. Creatieve dingen ontstaan in een club met fijne mensen, zo is samen alles mogelijk en maken we bijzonderen dingen mee.

Wat geef jij voor tip aan de nieuwe generatie ondernemers? 

Zorg dat je kan uitleggen waarom je doet wat je doet, waarom dat onderscheidend is. Dat is de basis voor een inspirerend verhaal en een echte connectie met potentiele klanten. In mijn videos zoek ik altijd naar het echte pure verhaal. Dat verhaal is vrij makkelijk te vertellen als je doet wat je leuk vindt. Daar smullen andere van om jouw verhaal te horen!

Wil je nog iets anders kwijt…..?

Ik ben ontzettend trots op de Kompanen, blij dat ik er deel van mag maken en bij kan dragen met wat ik leuk vind. Ik kijk uit naar het moment dat we alle krachten kunnen bundelen en met ze alle iets heel bijzonders doen.

[ssba-buttons]

Kompanen Rotterdam

De geschiedenis van Kompaan komt uit het latijnse woord companio. Com betekend samen en panio betekend brood. Iemand met wie je samen brood deelt.

Volg ons