Nieuws

Over het gebogen ijzer

Deze boot wil je niet missen

De afgelopen twee jaar liep niet alles op rolletjes. De tijd is rijp voor een gezellige avond. We gunnen jullie nog even om te wennen aan het “nieuwe” samen zijn, ouderwets netwerken en samenkomen. Eten, drinken en genieten. Goede gesprekken, mooie vragen. Rollend dan. Klinkt als muziek in de oren. Uitzicht over de Maas, het Blaakse bos, over het gebogen ijzer naar Delfshaven, ’t zou zo maar kennen. Gebruikmakend van een zekere spanning op zoek naar het enige juiste antwoord. Meerdere gangen komen voorbij. Wordt het weer zo een avond? Zeker. Zo doordringend we hebben geen kind aan je. Je ken er alleen maar spijt van krijgen.

21 april 2022, 18:00 uur, Oostplein, Rotterdam, wees op tijd want deze boot wil je niet missen.

De kosten zijn 85,- per Kompaan. Ja inderdaad een joetje meer dan normaal, helaas hebben we met stijgende kosten te maken waardoor avonden als deze duurder uitvallen. Je ontvangt een tikkie en op een later tijdstip een nette factuur. We vragen je om een introducee mee te nemen, iemand waarvan jij vind dat het een echte Kompaan is. We vragen je op tijd aan te melden, annuleren minimaal twee weken voor aanvang van het event. Helaas zijn we anders genoodzaakt de kosten alsnog in rekening te brengen.

Hebbie een allergie?
Geen vis / Geen vlees / Vegetarisch / Vegan / Glutenvrij / Lactosevrij / Notenallergie
Geeft het ff door, dan houden we er rekening mee.

p.s. we hebben tijdens deze Kompanenavond ook nog gers nieuws. Mis het niet!

Wil je je aanmelden voor deze gerse avond of meer informatie over Kompanen Rotterdam? Stuurt dan ff een mailtje naar info@kompanen-rotterdam.nl 

Remco Lange – 17 maart 2022

[ssba-buttons]

Kompanen Rotterdam

De geschiedenis van Kompaan komt uit het latijnse woord companio. Com betekend samen en panio betekend brood. Iemand met wie je samen brood deelt.

Volg ons